Electrical Engineer

Smooth. Smart. Sustainable. Bij RST wordt gewerkt met groot, geavanceerd materieel. 24/7. 365 dagen per jaar. Dat vraagt iets van dat materieel. En van de collega’s die het onderhouden. Zij zorgen ervoor dat materieel soepel draait. Optimaal kan worden ingezet. En de omgeving minimaalwordt belast. De focus ligt daarmee op het heden én de toekomst; ze zijn voortdurend op zoek naar ontwikkelingen en inzichten die dit mogelijk maken.

RST heeft een eigen Technische Dienst. Jouw directe collega’s. Als Electrical Engineer ben je  verantwoordelijk voor al het voorkomende onderhoud aan het elektrisch gedeelte van het materieel dat in de operatie wordt gebruikt – brugkranen, spreaders en straddle carriers. Inclusief PLC automatisering & software. Gepland & ongepland. Correctief & preventief, Zelfstandig, maar in nauw overleg met collega’s uit de TD en de operatie.

Electrical Engineer. Wat ga je doen? Het takenpakket is gevarieerd en bestaat o.a. uit het

  • uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden;
  • verhelpen van storingen en repareren van gebreken;
  • voeren van de onderhoudsadministratie in ons Control Office systeem;
  • signaleren en rapporteren van belangrijke gebreken, knelpunten en onveilige situaties;
  • initiëren en invoeren van verbeteringen;
  • begeleiden van technische werkzaamheden die door derden worden uitgevoerd;
  • inspecteren van elektrische systemen.

Jouw volgende stap? Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met het volgende profiel:

  • een afgeronde MTS elektrotechniek of energietechniek, niveau 4 of equivalent;
  • ervaring met PLC-besturingstechnieken (Siemens, S7 en GE), frequentieregelingen of bereid zijn om hierin opgeleid te worden:
  • kennis van gelijk- en wisselstroommotoren en frequentieregelaars;
  • schakelbevoegd (hoog en laagspanning), of bereid zijn om hierin te worden opgeleid;
  • ruime ervaring met het lezen en interpreteren van technische tekeningen;
  • positief, flexibel, analytisch, zelfstandig, initiatiefrijk, gestructureerd, leergierig;
  • bereid om waar nodig over te werken en/of in een andere dienst te werken;
  • helder, to-the-point in de communicatie. Erop gericht anderen te betrekken en – waar nodig – overtuigen.

Wat biedt RST? In ieder geval een omgeving waarin de kwaliteit van het equipment centraal staat. En jouw bijdrage daaraan gewaardeerd, Daarnaast krijg je:

  • een team waarin hard word gewerkt, veel wordt geleerd en vaak wordt gelachen;
  • een unieke werkplek aan het water, met uitzicht op de skyline van Rotterdam;
  • een goed arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een ruim aantal vrije dagen, 8,33% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en reiskostenvergoeding.
  • gratis sporten in onze in-house fitnessruimte.

Enthousiast? Wil je direct solliciteren, mail dan voor 2 april een korte motivatie en CV naar recruitment@rstbv.nl. Wil je liever eerst wat vragen stellen, dan kan je hetzelfde mailadres gebruiken.

 

Maybe interesting?

Terminal Operator | volcontinu

Werken bij een van de meest dynamische en innovatieve containerterminals in Rotterdam? Dan is dit je kans! ! Word Terminal Operator bij RST!     

Klik op de foto voor meer informatie!

Facilitair Medewerker | per direct | 24 uur per week | minimaal 5 maanden

Wie zorgt ervoor dat iedereen aan het werk kan? En blijft? De manager?

Ook die ja. Maar wat dacht je van de facilitair medewerker? Vlak die niet uit. Want die is verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van ons hoofdkantoor. Voor een schone, veilige en prettige werkomgeving voor collega’s en klanten. En daarmee voor gemak, efficiëntie en werkplezier!

Meer lezen? Klik op de foto!

Business Application Consultant

Waarop zit je te wachen. De toekomst komt er wel aan. Je kunt er zelfs nog van alles van maken. Loesje.

Eens? Interesse in de kansen die dit jou – als Business Application Consultant – biedt? Reageer dan op deze vacature.

Want het eerste is een feit. Het tweede een kans. De uitdaging om te doen wat klanten, medewerkers en omgeving verwachten. Om ze een stap voor te zijn en te blijven vernieuwen. Met respect voor wat werkt. En oog voor wat kan. Voor de kansen die nieuwe technologieën en tools zoals AI daarin bieden.

Jouw aandeel in de terminal van de toekomst? Klik op de foto voor meer informatie!

HR assistent | 6 maanden | minimaal 32 uur

En nee. We zoeken geen duizendpoot, spin in het web of schaap met 5 poten. We zijn een Short Sea terminal. Geen dierentuin. Om onze collega’s – ook in de zomer – optimale service te kunnen bieden zijn wij op zoek naar een HR Assistent. Deze is dé schakel tussen HR en de organisatie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s met HR vragen, houdt digitale personeelsdossiers en bestanden up to date en verzorgt de HR correspondentie. Daarnaast houd je je bezig met een stuk efficiëntie. Je optimaliseert administratieve processen en bewaakt hiervan de kwaliteit en voortgang. Het HR team is klein, en hecht. Je rapporteert aan de Manager HR en werkt nauw samen met beide HR Business Partners.  Meer informatie? Klik op de foto!

Monteurs. Monteurs. Monteurs.

Hybride straddle carriers. Nieuw equipment. Nieuwe technologie. Nieuwe uitdaging. Dus ben je monteur? Nieuwsgierig naar de laatste technologische ontwikkelingen? En toe aan een volgende stap?  Mail jouw CV, interesse en ambitie naar recruitment@rstbv.nl

Want wij zoeken  collega monteurs / engineers. MTS niveau 4. Mechanisch, elektrotechnisch of energietechnisch. Voor het dagrooster & de volcontinue. Gepland & ongepland onderhoud. Preventief & correctief. Zodat wij de groei van de terminal bij kunnen benen. En een stap voor kunnen blijven.

Klik op de foto voor meer informatie.

BBL-er. Operations. Of techniek.

Geef je carrière in de haven een kickstart! Ga direct aan de slag als BBL-er bij RST!

Genoeg van school maar nog niet uitgeleerd? Een vak leren, geld verdienen én een Mbo-diploma halen? Dat kan, dichtbij huis. Bij RST! Want theorie krijg je op school. De praktijk bij Rotterdam Shortsea Terminals. Een BBL-er draait volop mee, haalt certificaten en werkt samen met ons toe naar het diploma! Tegen prima arbeidsvoorwaarden.

Dus. Ben je 18 of ouder? Zonder hoogtevrees? Heb je je rijbewijs, of in ieder geval je theorie-examen gehaald? Ben je op zoek naar uniek werk? Op één van de mooiste plekken in Rotterdam?

Mail dan jouw CV en korte motivatie naar recruitment@rstbv.nl!

Stay up to date

Newsletter